ANNE JAAKKE DE NIEUWE GLOBAL HR DIRECTOR BIJ HUNKEMÖLLER

ANNE JAAKKE DE NIEUWE GLOBAL HR DIRECTOR BIJ HUNKEMÖLLER

Hunkemöller, het grootste lingeriemerk van Noord Europa, is verheugd te  kunnen aankondigen dat  Anne Jaakke per 1  juli is  toegetreden als Global HR  Director. Anne Jaakke  brengt  veel  internationale ervaring  met  zich  mee  op  het  gebied  van  Human  Resources. Haar specialiteiten zijn world class service delivery, improving employee engagement, learning & development en change management. Maar ook executive & organisational coaching, specialismen die een duidelijke toegevoegde waarde voor het bedrijf hebben.

Daarnaast heeft Anne ook ervaring in strategische HR in de hospitality, leisure & fitness industrie. Ze werkte namelijk 4 jaar als HR Director Fitness First Australië. Ook werkte ze als HR Director Europe en daarvoor als Global Head of Learning & Development bij whitbread plc. Anne komt het managementteam versterken en zal rapporteren aan Philip Mountford, CEO bij Hunkemöller.

Philip Mountford: “Anne neemt een schat aan ervaring en inzicht mee in Training & Development, HR strategische planning en Retail. Anne’s ruime ervaring in zowel de retail-, vrije tijd- en horeca branche, evenals haar uitgebreide kennis van de Europese markt, zal ons in staat stellen om ons World Class Service programma te verbeteren.”

Anne Jaakke : “Ik heb veel zin om te werken voor een succesvol, groeiend merk als Hunkemöller. Ik ben erg enthousiast en geïnspireerd door het product dat Hunkemöller op het moment te bieden heeft, en bijzonder trots om onderdeel te mogen zijn van een groeiend merk met veel toekomstmogelijkheden.”

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller, van origine een Nederlands bedrijf, is het grootste high street lingeriemerk van de Benelux. Met circa 2700 werknemers en 600 winkels in 16 landen, breidt Hunkemöller zich snel uit in Europa. Op dit moment zijn er winkels te vinden in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Saudi-Arabië, Egypte, Spanje, Aruba, Curaçao, Rusland, Zweden, Oostenrijk, Marokko en Bahrein.

Ons in-house design team is non-stop bezig met productinnovatie en productontwikkeling. Ze zorgen ervoor dat de laatste trends in lingerie niet gemist worden en kwaliteit en fit gewaarborgd zijn. Hunkemöller heeft een multi-channel strategie ontwikkeld om haar bedrijfsactiviteiten te laten groeien door nieuwe winkels, shop-in-shops, e-commerce en internationale franchising. In november 2013 is Hunkemöller opnieuw gekozen als beste lingerie retailer in Nederland, België, Duitsland en nu voor het eerst Oostenrijk. In Duitsland heeft Hunkemöller de prestigieuze prijs ‘Retailer of the Year Award’ (Händler des Jahres 2013) gewonnen. Een sterk merk, vol nieuwe ideeën. Hunkemöller is onderdeel van PAI Partners, een Europese investeringsmaatschappij.

Contacteer ons
Over UPR Corporate

UPR Corporate is een full-service public relations & communicatie kantoor, opgericht in 1998. 

UPR Corporate vertaalt uw bedrijfs- en marketingdoelstellingen naar sterke boodschappen voor media en stakeholders met één duidelijk doel: uw naam, merk, product of dienst geloofwaardig en effectief communiceren naar uw doelgroepen. 

UPR Corporate is actief in 3 prioritaire expertisevelden: 
Corporate communication: reputatie, merkbewustzijn en merkbekenheid opbouwen en ondersteunen. 
Brand & product communication: lanceren en ondersteunen van merken, producten en diensten. 
Crisis preparedness & communication: pro- en re-actief beschermen van uw reputatie, merk, producten en diensten

UPR Corporate
Nieuwelaan 127
1853 Strombeek-Bever