Reynaers Aluminium zet in op groei in Wallonië

Reynaers Aluminium zet in op groei in Wallonië

Nieuw kantoor in Namen startschot voor verdere expansie in eigen land

Reynaers Aluminium investeert in de Waalse markt met de opening van een nieuwe regionale zetel in Namen en de uitbreiding van het netwerk van constructeurs en installateurs. Met de versterking van zijn regionale aanwezigheid en de nabijheid tot de consument in Wallonië wil de toonaangevende aluminiumproducent de expansie in eigen land verderzetten.

Het Waalse netwerk van 65 contructeurs en installateurs wordt voortaan aangestuurd en ondersteund vanuit Namen. Het team staat onder leiding van Damien Stasse, Sales Manager Wallonië en is gevestigd in het bedrijvencenter Burogest. Het Waalse netwerk bestaat uit Partners, die ramen en deuren fabriceren en plaatsen, en Installers, die de aankoop van afwerkte ramen doen en de plaatsing verzorgen.

Reynaers zet met deze focus op de Waalse markt  het succes van zijn internationale en nationale groeistrategie verder. Met de slogan  ‘Reynaers Aluminium, La référence pour vos châssis' wil het bedrijf zijn positionering als de referentie voor aluminium ramen in nieuwbouw en renovatie verder uitbouwen in Wallonië.

"De opening van ons kantoor in Namen onderstreept het belang dat we hechten aan de nabijheid tot onze klanten, partners en medewerkers. Als belangrijkste kwaliteitsmerk voor hoogtechnologische architecturale aluminium systemen is er op de Waalse markt nog veel potentieel. Door te investeren in onze regionale aanwezigheid in Wallonië zullen we samen met bestaande en nieuwe partners en installers deze opportuniteit verder ontwikkelen”, zegt Bert Geerinckx, algemeen directeur Reynaers Aluminium.

***

Over Reynaers Aluminium
Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramen, deuren, gevelsystemen, schuifdeuren, zonweringen en veranda’s. Deze voldoen aan de strengste eisen op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie.

Reynaers Aluminium werd opgericht in 1965. De hoofdzetel is gevestigd in Duffel en het bedrijf telt 1500 werknemers in 37 landen wereldwijd.

 

Contacteer ons
Julie Jacobs UPR Corporate
Peter Ottevaere Reynaers Aluminium
Julie Jacobs UPR Corporate
Peter Ottevaere Reynaers Aluminium
Over UPR Corporate

UPR Corporate is een full-service public relations & communicatie kantoor, opgericht in 1998. 

UPR Corporate vertaalt uw bedrijfs- en marketingdoelstellingen naar sterke boodschappen voor media en stakeholders met één duidelijk doel: uw naam, merk, product of dienst geloofwaardig en effectief communiceren naar uw doelgroepen. 

UPR Corporate is actief in 3 prioritaire expertisevelden: 
Corporate communication: reputatie, merkbewustzijn en merkbekenheid opbouwen en ondersteunen. 
Brand & product communication: lanceren en ondersteunen van merken, producten en diensten. 
Crisis preparedness & communication: pro- en re-actief beschermen van uw reputatie, merk, producten en diensten

UPR Corporate
Nieuwelaan 127
1853 Strombeek-Bever