Rituals Cosmetics opent eerste boetiek in Luxemburg

Vandaag opent de allereerste RITUALS shop in Luxemburg officieel haar deuren, in het Auchan shoppingcentrum in Kirchberg. 

Rituals nu ook in Luxemburg

Met haar productlijn - van verzorgende body- en gezichtscrèmes tot pure thee, geurkaarsen en edelstenen make-up - staat Rituals voor speciale aandacht die alledaagse routines weer in betekenisvolle rituelen verandert. Dit oeridee van oprichter en CEO Raymond Cloosterman is in vijftien jaar tijd uitgegroeid tot een internationaal succesverhaal, zozeer zelfs dat er inmiddels meer dan 350 winkels wereldwijd zijn. Na openingen in Londen, Barcelona, Lissabon, São Paulo en New York staat het merk nu aan de vooravond van de opening van haar allereerste boetiek in Luxemburg. Deze bevindt zich in het druk bezochte Auchan shoppingcentrum in Kirchberg. De shop opende woensdag 5 februari officieel haar deuren.  

Slow shopping paradijs

Prettige muziek, fijne geuren en vriendelijk personeel zijn de hoofdingrediënten die ervoor zorgen dat iedereen die de boetiek binnenstapt zich hier direct op zijn gemak voelt. Natuurlijke materialen liggen aan de basis van het warme interieur. Vooral van hout werd rijkelijk gebruik gemaakt. Door dit te combineren met een zwart plafond en led-verlichting ontstaat een intieme sfeer die van deze winkel een oase van rust maakt. De winkel heeft net als de andere Rituals winkels een ‘testereiland’ waar de home & body producten uitvoerig getest kunnen worden. Ook is er alle ruimte voor make-up advies, een handmassage of een kopje Rituals thee. 

Rituals Store Luxemburg
5, rue Alphonse Weicker
Galerie Commerciale Auchan
L-2721 Luxembourg

De winkel is geopend op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 20.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur. Ga naar www.rituals.com voor een overzicht van alle winkels.

Over Rituals Cosmetics

Rituals Cosmetics is het eerste merk ter wereld dat Home & Body Cosmetica combineert. Elk product, meer dan 400 in totaal, is geïnspireerd op een oude Oosterse traditie. De opening van de allereerste winkel in de Amsterdamse Kalverstraat in 2000, kreeg al gauw navolging in andere bruisende steden over de hele wereldHet luxemerk heeft nu meer dan 350 verkooppunten, meer dan duizend shop-in-shops en vier City Spa’s in achttien landen wereldwijd. Rituals Cosmetics kende een snelle expansie in het duty-free aanbod van luchtvaart-, cruiseschip- en veerbootmaatschappijen, naast dat van hotels. Rituals Cosmetics wordt verkocht op veertig cruiseschip- en veerbootmaatschappijen, het telt vijftig luchthavenwinkels en zit in het aanbod van zestien verschillende luchtvaartlijnen. Voor meer informatie  ga naar RITUALS.com of neem een kijkje op de Rituals ITUALS blog ‘Enjoy the Moment’

NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie, beeldmateriaal en vragen i.v.m. producten kunt u contact opnemen met:
marianne@upr.be

Contacteer ons
Over UPR Corporate

UPR Corporate is een full-service public relations & communicatie kantoor, opgericht in 1998. 

UPR Corporate vertaalt uw bedrijfs- en marketingdoelstellingen naar sterke boodschappen voor media en stakeholders met één duidelijk doel: uw naam, merk, product of dienst geloofwaardig en effectief communiceren naar uw doelgroepen. 

UPR Corporate is actief in 3 prioritaire expertisevelden: 
Corporate communication: reputatie, merkbewustzijn en merkbekenheid opbouwen en ondersteunen. 
Brand & product communication: lanceren en ondersteunen van merken, producten en diensten. 
Crisis preparedness & communication: pro- en re-actief beschermen van uw reputatie, merk, producten en diensten

UPR Corporate
Nieuwelaan 127
1853 Strombeek-Bever