SThree benoemt Kurt Schreurs tot nieuwe managing director

SThree benoemt Kurt Schreurs tot nieuwe managing director

Eerste niet-Brit in top van de internationale rekruteringsgroep

De toonaangevende internationale rekruteringsgroep SThree benoemt Kurt Schreurs als Managing Director van SThree België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Hij wordt tevens lid van de Executive Board. Hierdoor wordt hij de eerste niet-Brit aan de top van SThree. Kurt Schreurs startte zestien jaar geleden bij SThree waar hij een succesvol parcours aflegde.

Kurt Scheurs startte in 1999 bij SThree bij de opening van de eerste kantoren van de groep buiten Groot-Brittannië in Brussel en Amsterdam. Hij groeide mee met de ambities van de toonaangevende rekruteringsgroep.

Zijn carrière bij SThree getuigt van de interne mobiliteit en sterke groei van het bedrijf. Kurt Schreurs startte in 1999 als consultant in het ICT segment van SThree, waar hij meer dan 250 kandidaten bij bedrijven plaatste. Daarna ontwikkelde en lanceerde hij staffing activiteiten in de verschillende andere segmenten van de groep. Als Benelux Manager werd hij in 2012 verantwoordelijk voor 350 medewerkers in de 3 landen om een jaar later eveneens verantwoordelijk te worden voor de expansie in Frankrijk. Vandaag leidt Kurt Schreurs een team van 450 interne medewerkers gespreid over kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Luxemburg en Parijs.  In de Benefralux plaatst SThree jaarlijks ca 5.000 kandidaten voor vaste of tijdelijke opdrachten. Sthree heeft in Benelux en Frankrijk regio ca 2.000 contractors lopen in tijdelijke projecten

SThree differentieert zich door zijn multimerken aanpak , waarbij elk merk zich specialiseert in een voor de arbeidsmarkt kritische sector. In ons land is SThree met vijf operationele nichemerken actief in alle belangrijkste economische sectoren: Huxley Associates voor ICT, banking & insurance, Progressive voor engineering en olie en gas, Real Staffing Group voor pharma en biotech,  Computerfutures voor ICT en JP Gray voor finance & accountancy.

Dankzij deze unieke sector- en marktbenadering groeide SThree in België, Nederland en Luxemburg volledig organisch. SThree brands domineren de STEM staffing markt in de regio.

De groep maakte recent zijn financiële resultaten bekend en tekende in 2014 voor een groei van bijna 21% tov het jaar voordien (meer informatie over het financiële resultaat: http://www.staffingindustry.com/eng/Research-Publications/Daily-News/UK-SThree-reports-strong-growth-in-international-and-contract-recruitment-32911 )

De opvallende groei is een duidelijke aanwijzing voor de heropleving van de arbeidsmarkt in de belangrijkste economische sectoren waarin Sthree actief is, aldus Kurt Schreurs.

NOOT AAN DE JOURNALIST
Kurt Schreurs is beschikbaar voor extra toelichting bij de financiële resultaten van Sthree en  mbt opvallende trends en evoluties in de economische sectoren waarin Sthree actief is. U kan hiervoor Karin Struys contacteren op 0499 03 57 22 of via mail naar karin@upr-corporate.be

***

Over SThree - www.sthree.com
SThree is een internationale toonaangevende specialist in de ‘staffing’ industrie . Het bedrijf heeft een focus op Science Technology Engineering en Mathematics profielen. werd opgericht in 1986 in Londen en groeide 100% organisch uit tot een wereldwijde aanwezigheid met 45 kantoren in 18 landen met ca 2.100 medewerkers. Het bedrijf is sinds 2005 genoteerd op de beurs van Londen.

SThree is in Belgie actief met vijf operationele nichemerken actief in alle belangrijkste economische sectoren: Huxley Associates voor ICT banking & insurance, Progressive voor engineering en olie en gas, Real Staffing Group voor pharma en biotech industrie, Computerfutures voor ICT en JP Gray voor finance & accountancy.

Contacteer ons
Over UPR Corporate

UPR Corporate is een full-service public relations & communicatie kantoor, opgericht in 1998. 

UPR Corporate vertaalt uw bedrijfs- en marketingdoelstellingen naar sterke boodschappen voor media en stakeholders met één duidelijk doel: uw naam, merk, product of dienst geloofwaardig en effectief communiceren naar uw doelgroepen. 

UPR Corporate is actief in 3 prioritaire expertisevelden: 
Corporate communication: reputatie, merkbewustzijn en merkbekenheid opbouwen en ondersteunen. 
Brand & product communication: lanceren en ondersteunen van merken, producten en diensten. 
Crisis preparedness & communication: pro- en re-actief beschermen van uw reputatie, merk, producten en diensten

UPR Corporate
Nieuwelaan 127
1853 Strombeek-Bever