Stûv presenteert design Tulp gashaard met ‘woodburner’

Stûv presenteert design Tulp gashaard met ‘woodburner’

Unieke gashaard met vlammenspel van ‘hout’vuur

 Stûv, toonaangevend producent van design houthaarden en houtkachels, presenteert vandaag  gashaarden met ‘woodburner’onder de merknaam Tulp. De ‘woodburner’ technologie zorgt ervoor dat de gashaard het vlammenspel van een authentiek houtvuur uitstraalt. Als  enige fabrikant die deze technologie aanbiedt, onderscheidt Stûv zich van de concurrentie op de markt van gashaarden.

De ‘woodburner’ gashaard collectie combineert top-design met een unieke technologie. Voor het ontwerp van de strakke minimalistische en eigentijdse gashaarden werkt Stûv samen met gerenommeerde designers waaronder Piet Boon.

“Als producent van design houthaarden en houtkachels, zijn we trots om ons gamma uit te breiden met gashaarden die de sfeer en gezelligheid van een echt houtvuur uitstralen”, aldus de woordvoerder van Stûv.

De Tulp ‘woodburner’ is opgebouwd uit drie branders: een brede brander aan de voorkant met normale vlammen en aan de achterkant een smalle brander met hoge vlammen. Deze technologie in combinatie met natuurgetrouwe houtstammen geeft het effect van een echte houthaard. De ‘woodburner’ en de houtstammen gemaakt uit keramiek zorgen voor een indrukwekkend vlammenspel. Met de ‘woodburner’ gashaard haalt men de sfeer en gezelligheid van een authentiek houtvuur in huis. Ideaal voor de lange en koude winteravonden.

Ook voor stadswoningen is de ‘woodburner’ gasbrander een volwaardig alternatief voor een houthaard die zich uitstekend leent voor renovatieprojecten.

De ‘woodburner’ technologie is verkrijgbaar voor verschillende modellen van de Tulp gashaarden

***

Over Stûv

Stûv N.V. is een Belgische onderneming uit Namen die individuele verwarmingsoplossingen met hout en gas ontwerpt, produceert en commercialiseert. De missie van Stûv is om dit te doen in een ode aan het vuur waarbij het functionele verwarmen in volstrekte harmonie is met de emotionele schoonheid, het genieten en de gezelligheid van het vlammende vuur. Om dit te verwezenlijken, werkt Stûv volgens een zeer strikte code gebaseerd op creativiteit, design, productkwaliteit en het voldoen aan de verwachtingen en behoeften van de consumenten. Het bedrijf wil duurzaam ondernemen met grote aandacht voor menselijke waarden. Stûv stelt rechtstreekse 120 mensen tewerk en nog eens zoveel bij haar onderaannemers. De onderneming realiseert een omzet van 26 miljoen euro, produceert jaarlijks 15.000 houthaarden en exporteert 75 % van haar productie. www.stuv.com  

Contacteer ons
Over UPR Corporate

UPR Corporate is een full-service public relations & communicatie kantoor, opgericht in 1998. 

UPR Corporate vertaalt uw bedrijfs- en marketingdoelstellingen naar sterke boodschappen voor media en stakeholders met één duidelijk doel: uw naam, merk, product of dienst geloofwaardig en effectief communiceren naar uw doelgroepen. 

UPR Corporate is actief in 3 prioritaire expertisevelden: 
Corporate communication: reputatie, merkbewustzijn en merkbekenheid opbouwen en ondersteunen. 
Brand & product communication: lanceren en ondersteunen van merken, producten en diensten. 
Crisis preparedness & communication: pro- en re-actief beschermen van uw reputatie, merk, producten en diensten

UPR Corporate
Nieuwelaan 127
1853 Strombeek-Bever