Skip to Content
Woningen Blavier lanceert online tool voor eigen ontwerp woning

Woningen Blavier lanceert online tool voor eigen ontwerp woning

Innovatieve woningconfigurator voor begeleiding op maat en volgens smaak bouwers

Naar aanleiding van Batibouw presenteert Woningen Blavier voor het eerst een vernieuwende weboplossing waarmee toekomstige bouwers via enkele muisklikken de woning kunnen personaliseren die het best bij hen past.

De online configurator maakt het mogelijk om uit een lijst met zeer diverse types woningen een keuze te maken van de stijl die de bouwer verkiest en vervolgens het design van de woning virtueel aan te passen naar eigen smaak. De bouwheer kan hiervoor kiezen uit een ruim aanbod aan gevelbekledingen en -stenen, kleuren van ramen, voordeur en garagepoort.  Met deze innovatieve tool zet Woningen Blavier een nieuwe stap in de begeleiding van de kandidaat bouwers.

De tool is bovendien uniek in de sector van sleutel-op-de-deur en maakt het mogelijk om een typewoning maximaal te personaliseren en verschillende materiaalkeuzes en stijlen met elkaar te vergelijken om zo tot een ontwerp te komen op maat en volgens smaak van de bouwer.

Woning en Blavier lanceert de online gevel configurator in primeur tijdens Batibouw 2015 (paleis 8 – stand 310)

Over Woningen Blavier

Woningen Blavier werd opgericht door Alain Blavier en in 2007 overgenomen door een groep rond gedelegeerd bestuurder Louis Amory. Vandaag staat het bedrijf aan de top van de Belgische unifamiliale woningbouw. 15 jaar na de oprichting is Woningen Blavier immers het grootste nationale woningbouwbedrijf dat vandaag gemiddeld twee woningen per dag oplevert. Woningen Blavier beschikt over een team van 87 medewerkers en doet beroep op 500 gespecialiseerde onderaannemers waardoor het goed is voor 1.000 arbeidsplaatsen in de sector met een omzet van ca. 40 miljoen euro per jaar. Woningen Blavier beschikt over 8 kijkwoningen verspreid over heel België en is aanwezig op 17 beurzen en 23 opendeurdagen in woningen van klanten. Meer info: www. blavier.be

 

Contacteer ons
Over UPR Corporate

UPR Corporate is een full-service public relations & communicatie kantoor, opgericht in 1998. 

UPR Corporate vertaalt uw bedrijfs- en marketingdoelstellingen naar sterke boodschappen voor media en stakeholders met één duidelijk doel: uw naam, merk, product of dienst geloofwaardig en effectief communiceren naar uw doelgroepen. 

UPR Corporate is actief in 3 prioritaire expertisevelden: 
Corporate communication: reputatie, merkbewustzijn en merkbekenheid opbouwen en ondersteunen. 
Brand & product communication: lanceren en ondersteunen van merken, producten en diensten. 
Crisis preparedness & communication: pro- en re-actief beschermen van uw reputatie, merk, producten en diensten

UPR Corporate
Nieuwelaan 127
1853 Strombeek-Bever